Hotel “Belvedere”

Situat într-un vechi conac boieresc din centrul orașului Botoșani, la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de parcul Mihai Eminescu, Hotelul Belvedere îmbină cu succes eleganța clasică și confortul tehnologiei moderne. Pentru a crește calitatea serviciilor oferite, hotelul a fost extins, prin fonduri europene, cu o clădire modernă ce pune însă în evidență și arhitectura deosebită a vechiului conac. Astfel, Belvedere a devenit o îmbinare perfectă între tradiție și modernitate.

Suntem încântați să vă avem ca oaspeți, indiferent dacă sunteți în tranzit, într-o vizită de afaceri sau participați la un eveniment din oraș. De aceea, vă așteptăm în camerele noastre, toate mobilate și echipate pentru a se ridica la cele mai înalte așteptări.

Pentru confortul dumneavoastră, ne-am asigurat că veți beneficia de toate condițiile necesare. Astfel, vă invităm să vă bucurați de mâncăruri delicioase în restaurantul unității sau să savurați o sticlă de vin în timp ce ascultați orchestra noastră! O băutură rece, servită pe terasa restaurantului, este cu siguranță bine venită dupa o zi plină!

Puteți să vă relaxați fără probleme întrucât mașina dumneavoastră este în siguranță în parcarea hotelului – parcare păzită, oferită gratuit tuturor celor ce ne trec pragul.

Dacă doriți să organizați diverse evenimente, cum ar fi ședințe, seminarii, conferințe, petreceri private, vă punem la dispoziție atât spațiile noastre dotate cu videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sonorizare, cât și experiența noastră în planificarea acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *