Tabăra de vară a artei coregrafice ”Arlechin”. Vezi când și unde te poți înscrie!

Conventia Nationala de dans si coregrafie ARLECHINRegulament de organizare si participare – Tabăra de Vară  a Artei Coregrafice ”ARLECHIN”, 17 iulie – 17 august 2016.

Asociația Culturală ”ARLECHIN”  organizează la Botoșani, în perioada 25 iulie – 24 august 2016 , prima Tabăra de Vară  a Artei Coregrafice ”ARLECHIN”.

Tabara cuprinde pregatirea în baletul romantic și clasic (studii și repertoriu), dans de caracter (studii si repertoriu), dans contemporan si jazz (studii si interpretare)! Proiectul cultural-educativ se va desfășura pe parcursul a două serii, dupa cum urmeaza: seria I-a, 25 iulie – 7 august 2016 și seria a II-a, 8 – 24 august 2016!  ”Proiectul este realizat la inițiativa elevilor de la  Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” coordonați de doamna Rose Marie Stocec Bot (prim solistă Opera Naţională Română din Bucuresti)” a declarat Flavius Damean, coordonator proiecte Asociația Culturală ”ARLECHIN” Botoșani.

La activitățile din tabăra organizată la Pensiunea ecologică ”Fata Verde” din Botoșani se pot înscrie elevii școlilor vocational profesionale de coregrafie (Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” Bucuresti, Liceul de Coregrafie si arta actorului “Octavian Stroia” Cluj-Napoca, sectiile de coregrafie, de pe langa Colegiile si Liceele de Arte din: Constanta, Iasi, Timisoara, Bacau) cât și elevii școlilor si cluburilor private, palatele copiiilor, ce frecventeaza cursuri de balet si dans contemporan. Vârsta minima de participare este de 10 ani, varsta maxima 21 de ani!

Activitatea didactica – pedagogică, va fi coordonată de nume mari ale pedagogiei artei coregrafice din România și Republica Moldova! In fiecare serie, 4 elevi cu o situatie material-financiara precară, vor avea gratuitate! Spectacol cultural-artistic la sfărșitul fiecarei serii, cu participare tuturor elevilor, la Centrul de Studii Mihai Eminescu “Memorialul Ipotesti”! Activati în aer liber, focuri de tabara, excursii în nordul Moldovei și Bucovinei, la obiective istorice si culturale!

INFORMATII SUPLIMENTARE:
Flavius Damean, coordonator proiecte “Arlechin Botosani” (financiar si petrecerea timpului liber, activitati specifice de tabara, excursii) 0741 510 849, dansbotosani@gmail.com; arlechinbtro@yahoo.com;

Proiect recomandat și susținut de Centrul de Impresariat și Organizare Evenimente – www.impresarieri.ro

 …………………………………………………………………………………………………………..
ASOCIATIA CULTURALA ARLECHIN BOTOSANI

Str.Mihai Kogalniceanu, nr. 27 /31, Botosani/tel. 0741.510.849, email arlechinbtro@yahoo.com / Autorizatia Nr. 318 / 16.07.1 / Nr.Inr. 1/ 6002 / 94 / C.U.I .6567404 / Cont IBAN RO58CECEBT0143RON0048583 deschis la CEC

Tabăra de Vară a Artei Coregrafice ”ARLECHIN”
Botosani, 25 iulie – 24 august 2016

FIŞĂ DE ÎNSCRIERE / PARTICIPARE
( prescolari, elevi, tineri, artisti liber profesionisti )

Nume Institutie (Gradinită / Scoală /Lliceu / Club spportiv / Centru cultural / ONG)
………………………………………………………………………………………………

Nume reprezentant ( director / profesor îndrumator / cadru didactic / coord. proiecte, parinte)
………………………………………………………………………………………………………..
Date de contact: telefon tel …………………………………………………………………

Prin prezenta solicitam înscrierea (elevului, preşcolarului, cadrului didactic) ……………………………………………………………………………………………………………..
grupului artistic format din urmatorii membri: ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
să participe la activitatile din Tabăra de Vară a Artei Coregrafice ”ARLECHIN” 2016. Mentionam că am luat la cunostinta de regulamentul de organizare și desfașurare și optăm pentru seria de activitati desfasurate în perioada ………………………., a cărui cost total este de 1400 lei / persoana / 14 zile, unde se asigura participarea la activitatile taberei în domeniul coregrafic, cazare, masa și transport la principalele obiective turistice din Bucovina.
TAXELE DE INSCRIERE se vor achita în contul AS0CIAŢIEI CULTURALE „ARLECHIN” BOTOȘANI – Cont Iban: RO58 CECE BT0143 RON00 48583, deschis la CEC Sucursala Botoşani cu specificația ,,Taxa Inscriere Tabăra de Vară a Artei Coregrafice ”ARLECHIN”.
Se va trimite scan după documentul de plată la adresa: dansbotosani@gmail.com , iar originalele vor fi trimise pentru Societatea Cultural Artistică ARLECHIN Botoşani, la adresa: str. Bd-ul Mihai Eminescu, nr. 48, localitatea Botosani, judetul Botosani (Casa de Cultura a Tineretului Botosani ), cu mentiunea pentru – Tabăra de Vară a Artei Coregrafice ”ARLECHIN”2016.

Reprezentant legal Asociatia Culturală  ”ARLECHIN”  Botosani
Nume prenume Validat si luat in evidenta în data de ……………..
Coordonator proiect: Flavius alin Damean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *